Split je drugi po veličini grad u Hrvatskoj i glavni grad Dalmacije.

Doživite nevjerojatnu ljepotu 1700 godina starog bisera Jadrana. Ništa više ne dokazuje svoju ljepotu i njezinu jedinstvenost nego činjenica da je cijeli stari grad na UNESCO-vom popisu svjetske baštine još od 1979. godine.
Ovaj izlet će vas odvesti kroz vrijeme, gdje ćete otkriti način na koji je život u palači bio organiziran tijekom srednjeg vijeka, dok lutate kroz labirint komora i uskih ulica upravo onako kako su se tada nalazile te proći ulicom "Pusti me proć "- najužom ulicom u Splitu. Šetnja do Peristila - središnjeg trga palače, koji je zbog svoje jedinstvene ljepote i neobične akustičnosti postao idealnim kazališnim krajolikom, zapanjit će vas svojim Vestibulom i Jupiterovim hramom.

Šetnja se nastavlja do katedrale sv. Dujma - kompleks crkve, nastale iz carskog rimskog mauzoleja, sa zvonikom. Posvećena je na prijelazu iz 7. stoljeća, a smatra se najstarijom katoličkom katedralom na svijetu koja je u upotrebi u svojoj izvornoj strukturi, a nije imala skorašnju renovaciju u kasnijem periodu (premda zvonik datira iz 12. stoljeća stoljeće). Pogled s vrha tornja ostavit će vas bez daha i osjetit ćete kao da imate cijeli grad na dlanu. Mnogo je više ljepota nego što se može opisati, poput Srebrnih i Željeznih vrata, Voćnog trga s kipom Marka Marulića, poznatog hrvatskog pisca, Prokurativa – Trga Republike koji podsjeća na Trg sv. Marka u Veneciji, tržnice Pazar, itd
Nakon posjeta glavnim znamenitostima u centru grada i upoznavanja njegove povijesti, krenite prema park šumi Marjan, gdje možete uživati u miru, tišini i doživjeti spektakularan pogled na Split. Također pogledajte bivše groblje na brežuljku Sustipan ili prošetajte ulicama Varoši.

Za vlastito zadovoljstvo, ima još znamenitosti za posjetiti a koje su na upit.
Sportski entuzijasti mogu nastaviti s nama te posjetiti Poljud - gradski stadion, najljepši stadion u regiji, sagrađen 1979. godine i dom nogometnog kluba hajduk koji također ima staru i bogatu povijest.
Za ljubitelje umjetnosti postoji mnoštvo gradskih muzeja i galerija koje će zasigurno ispuniti vaša očekivanja.
Kao šećer na kraju - šetnja Zapadnom obalom uz zalazak sunca kroz sportsku šetnicu slavnih i upoznavanje svih splitskih osvajača olimpijskih medalja.

Cijena na upit